Coaching

Leefstijl- en Vitaliteitscoaching

In 2018 ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging. Ik volgde de opleiding Integrale Leefstijl- en Vitaliteitscoach bij deĀ MARK Academy voor levenskunst. MARK-coaches kijken met een holistische blik. Dat betekent dat er niet alleen gekeken wordt naar je “probleem” maar vooral naar de achterliggende patronen, gevoelens en gedachtes. Want verandering klinkt zo makkelijk maar dat is het meestal niet. Als je gaat zien wat jouw patronen en overtuigingen zijn, hoe jouw blik op jezelf en de wereld is, dan kan dat je helpen om anders te kijken naar jezelf. En vanuit daar het pad van verandering in te slaan. Je probleem om te zetten naar een verlangen. Een probleem staat stil, een verlangen beweegt.

Hoe kom ik op jouw pad?

Wat kan ik als Leefstijl- en Vitaliteitscoach voor jou betekenen? Kijk eens naar de volgende stellingen:

picture by Raquel Raclette

Zijn dit zaken die in jouw leven spelen en waar jij zelf actief mee aan de slag zou willen gaan? Informeer dan naar de mogelijkheden.
MARK-academy heeft een balansmodel ontwikkeld wat als leidraad gebruikt wordt tijdens de coaching. Met dit instrument krijg je een helder overzicht van jouw totaalbalans en welke gebieden wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Wordt dit voor jou een jaar van verandering? Wil jij nu echt aan de slag? Ik sta voor je klaar. We doen het samen.